Web Design

clientii nostri:
Upgradati-va Flash Player-ul!

Despre StartDesign

StartDesign este o companie situata in Bucuresti axata pe web design si web development ce ofera solutii pentru afaceri, organizatii sau persoane fizice. Suntem o companie care opereaza in domeniul web design-ului din anul 2005.

 Cunostiinte avansate in domeniu, abilitati bune de comunicare

      Va oferim o varietate de modalitati de a intra in contact cu noi. Din momentul in care ne-ati contactat va garantam un raspuns in maxim 24 ore.

 Insistam pe rezultate palpabile

      Rezultatele conteaza, atat pentru noi cat si pentru client. Fara a putea cuantifica rezultatele, nu ne putem face o idee despre cat de aproape suntem de atingerea scopului final al unui proiect. Din partea noastra va puteti astepta la rezultate.

 Suntem pasionati de ceea ce facem

      Fie ca proiectam si realizam site-uri web, perfectionam strategia de promovare a unui client sau pur si simplu comunicam cu clientii, ne place ceea ce facem.

 Pentru noi si micile detalii sunt importante

      Detaliile mici au parte de aceeasi atentie ca si cele mai semnificative. Intr-un cuvant suntem perfectionisti. Dorim sa livram cel mai bun produs final posibil, motiv pentru care nu facem niciodata rabat de la calitate.

 Suntem in pas cu tehnologia

      Domeniul in care activam este unul foarte dinamic, fiind intr-o continua evolutie. Suntem constienti de lucrul acesta si ne adaptam asigurandu-ne ca aparatura cu care lucram, cunostintele si tehnicile ce la folosim sunt de ultima generatie.

 Respect pentru clienti

      Unul din principiile dupa care ne ghidam in afaceri este: "comporta-te cu altii cum ai vrea sa se comporte si ei cu tine". Clientii nostrii sunt tratati cu respect (si ne asteptam din partea lor sa faca la fel).